Huwelijksreizen

Huwelijksreizen tuk tuk

Zuidoost-Azië heeft alles voor de mooiste huwelijksreizen! In Azië vind je de meest sfeervolle luxe resorts, vaak prachtig gestyled en gebouwd met natuurlijke lokale materialen. De resorts zijn vaak goed betaalbaar en liggen aan prachtige stranden. En als je dan toch niet van plan bent je resort te verlaten, kun je maar beter de allerlekkerste lokale gerechten voorgeschoteld krijgen door de meest gastvrije en vriendelijke bevolking. Jullie bruiloft wordt precies zoals jullie het willen. Dus waarom zou je je huwelijksreis niet helemaal naar wens samenstellen?

Romantisch Relaxen

Verwen jezelf en elkaar met een huwelijksreis naar Azië! Kijk bij onze huwelijksreizen en kies een prachtig strand uit én een eiland waar genoeg te doen is. Boek een sfeervolle villa en ga puur ontspannen én lekker van elkaar genieten. Jullie hebben vast genoeg mooie momenten om over na te praten. Nu is het tijd om heerlijk te gaan nagenieten. Een huwelijksreis moet ervoor zorgen dat je het misschien jammer vindt dat de grote dag is afgelopen, maar je eigenlijk niet kunt wachten om dat vliegtuig in te stappen! Tijdens onze huwelijksreizen wordt je na aankomst als ‘honeymooner’ net íets meer in de watten gelegd. En wat maakt jou het uit? Pak die heerlijke massage met z’n tweeën! Dan zul je helemaal ontspannen aan je huwelijksreis beginnen.

Actief & Avontuur

Bestaat jullie huwelijksreis puur uit romantiek of zoek je liever samen het avontuur op? We stellen met alle liefde de mooiste huwelijksreizen samen. Met de leukste activiteiten en toch dat beetje privacy. Wat dachten jullie ervan om de dag af te sluiten met een romantische BBQ op één van de eilanden middenin de Mekong Rivier bijvoorbeeld? Zweef samen over de magische Bagan tempelruïnes of geniet van een romantische picknick in het gras tússen de tempels. En ‘sundowners’ heb je niet alleen in Afrika! Geniet tijdens één van onze huwelijksreizen samen van een heerlijk drankje bij zonsondergang, terwijl jullie net een ritje met paard en wagen hebben gemaakt. Activiteiten die tijdens je huwelijksreis nét een tikkie romantischer zijn!

Liefde is...
Samen herinneringen maken

Herinneringen maken is het allerbelangrijkste in het leven. En jullie leven samen is nu echt begonnen! Jullie zullen vaak terugkijken op die mooie dag dat jullie de ringen om elkaars vingers schoven. En we gaan dit geluk nog even voortzetten tijdens jullie huwelijksreis. We kunnen romantische en stoere activiteiten afwisselen tijdens onze huwelijksreizen, tot we voor jullie de perfecte mix gevonden hebben. Daarnaast kent Zuidoost-Azië vele mooie accommodaties, maar er is één échte aanrader! Verscholen in een net geopende eilandengroep, nog onontdekt en waanzinnig tropisch! Hier slapen jullie in een bungalow aan het strand of kunnen jullie door de archipel cruisen op een zeiljacht. Nóg een herinnering voor het leven!

Huwelijksreizen tuk tuk

Voorbeeldreizen