Prachtige Boutique hotels in Siem Reap Cambodja

best of asia - bianca

Stijlvolle & Minimalistische hotels in Siem Reap Cambodja

 

Een waanzinnig mooi, stijlvol en luxehotel aan de rivieroever van Siem Reap in Cambodja. Op korte loopafstand van het centrum en de avondmarkt en één van onze favoriete hotels in Siem Reap in Cambodja. Dat is het Treeline Boutique hotel. Pas geopend en klaar om de leukste gasten te ontvangen!

Hotel in Siem Reap ontstaan uit lokale elementen en design

De inspiratie voor het design van dit hotel is gekomen vanuit het Kmer-tijdperk. De Khmer-voorouders haalden hun inspiratie voor de tempelmuren uit natuurlijke en spirituele werelden. Deze tempelmuren zijn tegenwoordig kunstig omringt door de jungle, die wortel zoekt tussen de oude fundamenten. Dit spectaculaire samenspel tussen natuur en beschaving is één van de belangrijkste inspiratiebronnen geweest voor het Treeline Boutique Resort. En dit is tevens terug te zien door het hele hotel. Het laat de onderlinge verbondenheid zien van wereldwijde culturen en kwetsbare ecosystemen. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in de karakteristieke binnentuin, de buitenzijde van het hotel en op de balkons van de kamers.

Hotel in Siem Reap geïnspireerd door kunst & cultuur

Het designhotel telt 48 kamers en is meesterlijk vervaardigd met vooraanstaande Cambodjaanse kunst. Mede hierdoor is dit één van mijn favoriete Siem Reap hotels. Naast het stijlvolle design van de tuin, het restaurant, de spa en de kamers zijn de ruimtes ook voorzien van een groeiende privécollectie van hedendaagse kunst. Dit maakt iedere ruimte weer uniek.

Het resort is een unieke uitvalsbasis voor een bezoek aan de Angkor Wat Tempel ruïnes. Tevens heeft dit hotel een prachtig zwembad op het dak! Inclusief ligbedden, bar en een uiterst vriendelijke barman! Je kunt de dag prima afsluiten aan deze bar, met een drankje bij zonsondergang en een waanzinnig uitzicht over de stad. Daarnaast heeft het hotel ook een hele goede spa. Én boek je het hotel gedurende het waterfestival. Dan kun je tevens genieten van een spectaculaire luchtshow met duizenden geluksballonnen. Ook heb je vanaf het dakterras het beste zicht op de lokale bootraces!

Wil je meer weten over Siem Reap of Cambodja? Lees hier verder!

-

-

-

-

-

-

Meest recente berichten
olympische spelen 2021 japan kyoto
Japan

Olympische Spelen Japan

Olympische Spelen Japan!   De Spelen van 2021 hebben plaatsgevonden zonder publiek, maar we begrijpen dat je enthousiast bent geworden over Japan! Japan is namelijk

LEES MEER »
shinta mani wild cambodja - ligbedden
Cambodia

Shinta Mani Wild Cambodja

Shinta Mani Wild Cambodja Door National Geograpic uitverkozen tot één van de 10 meest unieke verblijfplaatsen ter wereld; het Shinta Mani Wild. Onderdeel van een

LEES MEER »