Luxe Vakanties

Luxe Vakanties tuk tuk

Uiteraard begrijpen we als geen ander dat tijd ontzettend schaars is. Zeker in onze drukke maatschappij vol met afspraken, doelstellingen en verplichtingen. Dan is tijd nemen voor jezelf ontzettend belangrijk. En ook al blijf je thuis. Je bent toch altijd dichtbij. En als je nou een tijd vrij neemt. Zorg dan dat dit het waard is! Kijk eens naar onze luxe vakanties. Geniet van de rust en het comfort. Al je zorgen worden even volledig uit handen genomen. Je reist comfortabel en verblijft in prachtige design hotels. Waanzinnige resorts waar je volledig in de watten wordt gelegd en waar je toch van alle gemakken voorzien bent. Wij staan voor je klaar om je tijd zo waardevol mogelijk te maken!

Service tot in de puntjes...

Voel je vrij vanaf het moment dat je naar de luchthaven gaat. De heenvlucht én terugvlucht zijn zelden een bron van ontspanning. Zonde om je waardevolle vakantie zo te starten én te eindigen toch? Daarom boeken we graag persoonlijk vervoer naar de luchthaven en de meest comfortabele vlucht voor jouw luxe vakantie. Ter plaatse word je opgevangen en geassisteerd door onze gespecialiseerde plaatselijke vertegenwoordiging. En met vervoer naar wens, naar je eerste verblijfplaats gebracht. Gedurende de reis geniet je uiteraard van excellente service in de prestigieuze accommodaties. Je kunt kiezen voor hotels middenin de stad, of juist afgelegen met de gewenste privacy. Het maakt ons niet uit wat je kiest, wij zorgen dat het past.

Tijd voor elkaar

Geniet van elkaar. Van de bestemming, en van hetgeen waar Azië zo bekend om staat. Namelijk zijn waanzinnig mooie accommodaties en uitmuntende service! Azië telt ontzettend veel luxe resorts. De meeste nóg specialer dan de ander. Vaak in koloniale stijl gebouwd, met prachtige achtergrondverhalen. Designers vanuit heel de wereld slagen er iedere keer weer in om de accommodaties prachtig te laten overlopen in hun omgeving. Bijzondere accommodaties kunnen een reisdoel op zichzelf zijn. Meestal liggen ze op uitzonderlijk mooie locaties, zijn zij kleinschalig en bieden een zeer persoonlijke service. Kies daarnaast voor luxe vervoer en een eigen persoonlijke gids. Dan heb je alleen nog maar aandacht voor elkaar…

Quality time met
het gezin

We reizen om onszelf te verliezen en we reizen om onszelf te vinden. We reizen om ons hart en ogen te openen en meer over de wereld te leren. Je wilt het liefst reizen die gevuld zijn met goedheid en reizen die je de ruimte geven om nieuwe dingen te ontdekken. Reizen die jou en je gezin energie geven, en elkaar dichter bij elkaar brengen. En dit is precies wat je met een gezinsvakantie wilt bereiken! Een reis vol bijzondere ervaringen, waar iedereen vaak aan terugdenkt. Zo kun je met elkaar slapen in bijzondere safari tenten of maak bijzondere excursies waarbij de kinderen meegenomen worden door de boer om rijst te gaan oosten of de waterbuffels te gaan verzorgen. Of wat dacht je een luxe cruise door onontdekte tropische eilandengroepen? Hier voelt iedereen zich een heuse ontdekkingsreiziger!

Luxe vakanties Azie Best Of Asia

Voorbeeldreizen