Familie Vakanties

best of asia tuk tuk familie

Samen met je gezin de wereld ontdekken! Familie Vakanties brengen gezinnen dichter bij elkaar. Zeker als de reis verder gaat dan het cliché van strand en pretpark. Met familie vakanties naar Azië worden de kinderen geconfronteerd met een heel ander deel van de wereld. Worden jullie hart en ogen geopend en leren jullie meer over andere culturen. Tijdens een familievakantie wil je het liefst reizen die gevuld zijn met goedheid. Én reizen die jullie de ruimte geven om nieuwe dingen te ontdekken. Reizen die jou en je gezin energie geven en je dichter bij elkaar brengt. En dit is precies wat we met een gezinsvakantie willen bereiken! Een onvergetelijke tijd voor iedereen!

Reizen op maatjes

Zoveel mensen, zoveel wensen. En binnen jullie gezin zal ook niet iedereen hetzelfde leuk vinden. Het voordeel van familie vakanties op maat is dat we voor iedereen zijn favoriete activiteiten kunnen organiseren. Dus gaan de mannen liever met een quad door de binnenlanden scheuren? Dan kunnen de vrouwen zich mooi een dag laten verwennen aan het zwembad of in de spa. Er zijn ontzettend veel bijzondere activiteiten te ondernemen met kinderen! Zo kun je in spannende boomhutten, safari tenten of drijvende resorts verblijven. Kunnen jullie gezamenlijk de jungle in duiken, ‘streetfood’ proberen of een dagje meewerken bij een échte rijstboer. Houden de kinderen van meer activiteit, dat kunnen jullie met een ervaren gids gaan mountainbiken, raften of misschien zelf van watervallen abseilen!

Jullie eigen ritme

De reis is geheel naar jullie wensen dus het maakt niet uit hoe lang je in een bepaalde stad of op een bepaald eiland wilt verblijven. Dit kan helemaal afhankelijk zijn van de activiteiten die je met je gezin onderneemt. Daarnaast vinden wij het zelf erg leuk om tijdens familie vakanties een tocht per openbaar vervoer in de reis te verwerken. Hierbij krijgen de kinderen een ontzettend leuke interactie met de lokale bevolking. En op deze manier komen de grappigste gesprekken op gang. Niet alleen zullen jullie geïnteresseerd zijn in de lokale mensen, ze zullen ook duidelijk geïnteresseerd zijn in jullie!

Zekerheid tijdens onze familie vakanties

Natuurlijk snappen we dat je met je kinderen alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Je hebt zelf al genoeg dingen om aan te denken, zoals de inhoud van de koffertjes, buggy’s en speelgoed. Daarom zorgen we voor kwalitatief goed vervoer ter plaatse en een kundige gids, die gewend is om met kinderen te reizen. Indien je dit wenst, kunnen we op de meeste bestemmingen ook een Nederlandssprekende gids voor je aanvragen. Dit scheelt heel wat vertalen… De gids zal bij je blijven gedurende de reis. Zo zijn jullie altijd in goede handen!

tuk tuk familievakantie azie

Voorbeeldreizen